mision

mision

Tianshi Group respektimi me misionin e "Për të nxitur aditivëve dylli për zbatimin e saktë pafundësisht", mbledhjen e diturisë të të gjithë stafit, për të plotësuar nevojat e konsumatorëve si bazë, për të krijuar një bazë të qëndrueshme në shkallë të gjerë industriale, dhe të përpiqet të bëhet aditivëve dylli udhëheqës të industrisë.

  • captcha