мисија

мисија

Tianshi група се почитуваат мисијата на "Да се ​​промовира адитиви восок за прецизна примена бескрајно", собирајќи мудрост на сите вработени, за да се исполнат потребите на клиентите како јадро, за да се создаде одржлива големи индустриска база, и се стремиме да стане адитиви восок лидер во оваа индустрија.

  • captcha